Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2017 19:40 - Сортиране на лимец с фотосепаратор - качество, чистота 99,99%
Автор: 1agroes2bg Категория: Бизнес   
Прочетен: 571 Коментари: 0 Гласове:
1



    Сортиране на лимец с фотосепаратор - качество, чистота 99,99% image безплатен тест image

Предлагаме голям асортимент от оборудване за лимец: машини за първично почистване модел МПО след прибиране на продукта за първична обработка, вибро пневмо маси модел ВПС- гравитационен сепаратор за подготовка на семена и почистване и сортиране на продукта, вибротранспортери модел ВТр - за хоризонтално транспортиране на продукта, кофичкови елеватори Нория модел НЗ за вертикално транспортиране на продукта, калибровъчни вибросепаратори модел КВ1КВ2 за калиброване по размер, машини за лющене(белене) на лимец, прохоотделящо оборудване-модел Циклон, шлифовъчно - полиращи машини-модел ШПМ, машини за финално почистване и сортиране-фотосепаратори CSort моделиOptima NewZorkiySmartSortКомпания "СортБГ"ООД предлага изготвяне на проекти, консултации по европроекти и еврофинансиране, количествено – стойностни сметки по всички проекти, авторски надзор по време на строителството на обекти  –  съгласуване на проектната документация,извършване на строителството, изработване на ПУП, планове за делба. "СортБГ" извършва ремонт и поддръжка на продаваната техника и разполага с необходимите резервни части. 24 часа интернет поддръжка, професионално сервизно обслужване от сервизни специалисти на "СортБГ"ООД, предлагаме проектиране и изграждане на линии и комплекси за почистване, калиброване, сортиране, белене, шлифоване, фотоелектронно сортиране, разтегляне, пакетиране, доставка, монтаж, гаранция, сервиз и резервни части.

imageФотосепараторите CSort са доказали своите безспорни качества при сортирането на ЛИМЕЦ. Сложната задача за фотосепариране на различните сортове лимец - белен и небелен, отделяне на петна, камъни, примеси от плевели и други култури, като при сортирането му остава само годният продукт. Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на лимец и постигане на исканото качество.  Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота. Качеството на сортирания с фотосепаратор CSort лимец, многократно увеличава пазарната цена на продукта. Цветовото сортиране на лимец и по оттенък на цвета прави неоходимостта от фотосепаратора за постигане на конкурентен вид на готовата продукция задължителна за всеки търговец на земеделска продукция.

Компания «ФОРУМАГРОПРОМ» е разработила уникален метод за почистване на зърнени култури, основан на принципа на различното относително тегло на сортираните материали. Тази технология позволява да се почистят и най-тежките смеси. Благодарение на този принцип е възможно да се отделят здравите зърна от негодните зърна (или поразените от различни болести), отделяне на лимец от ечемик, празните семки от пълните, лимец от семена, начупени зърна от цели и т.н., което прави посевния материал практически безупречен – степента на почистване достига 99,6%! При това използването на това оборудване не се ограничава само с зърнени култури, по принципа на разделяне по относително тегло е възможна сортировката на всички насипни материали и при това качеството на калибровка ще бъде неизменно висок.

imageЕфекта се постига с помощта на калибровъчен вибросепаратор и вибропневмомаса, които извършват окончателно почистване, калибровка и разделяне на семена по относително тегло. Това позволява да отделим от годните зърна: семена на плевели, минерални и растителни примеси, счупени и леки зърна, поразени от болести, а така също и пръчици и растителни парчета(слънчоглед) и за сметка на това да получим годен материал по размер, което е необходимо при сеитба със сеялките или за по- нататъшна преработка. Нашето оборудване може да  почисти треви и дребносеменни култури. Например, ние почистваме семена на такива култури, като мак, кориандър, люцерна, семена на лавандула и др. Ние предлагаме линии за почистване на семена и подготовка на посевния материал. Този комплекс разработен за получаване на посевен материал е приложим за всички култури в растениевъдството.

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1agroes2bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 136547
Постинги: 157
Коментари: 12
Гласове: 23
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930