Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2016 15:17 - Фотосепаратори CSort модел ЗОРКИЙ
Автор: 1agroes2bg Категория: Бизнес   
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове:
1



  image imageТова е фотосепаратор, отговарящ на  всички съвременни изисквани, доказващи своята надеждност и ефективност. Съвременна база и «ноу-хау» в областта на  алгоритмите за  обработка на видео изображенията, пневматическите  възли от ново поколение, съвременни технологии за обработка на  метала са отличителна   черта на фотосепараторите   ЗОРКИЙ. Собствената производствена база позволява да се реализира пълния цикъл на производство.  Нови идеи по оптимизация на функционалните и експлоатационни качества, повишение на ефективността на сортировка се реализира в продукцията. Фотосепаратор Зоркий 3 е награден със златен медал и диплом на Международен панаир Пловдив 2016 г. Защо? Откъде? Надграждане? Контакти?

imageimage

imageВ основата на конструкцията на апарата са вложени най-добрите разработки на нашета компания. Съвременна електрона елементна база, «ноу хау» в областта на алгоритмите за обработка на видео изображения, пневматически възли от ново поколение, технологии за обработка на метала –  това е отличителната черта на новото семейство фотосепаратори.  Собствената ни производствена база позволява да се реализира пълният цикъл на производство на оборудването от нарязване на листовия метал до събирането и пускането на готовото изделие. Новите идеи по оптимизация на функционалността на сепаратора, експлоатационните му качества, повишената ефективност на  сортировка и незабавната реализация на готовата продукция.
Голямото разнообразие  от фотосепаратори ЗОРКИЙ, ще удовлетвори както преработката на неголеми партиди продукти, така и големите предприятия.  Всеки наш клиент има уникалната възможност да подбере апарат в зависимост от обема и потребностите на своето производство. Универсалната модулна конструкция на апарата е проектирана така, че  при увеличение на обема на производство на сортируемия продукт от минималните 50 кг/час да се увеличат до 15 тона/час , като няма необходимост в закупуване на нов апарат с по-голяма  мощност. Достатъчно е да се  установи  допълнителна  секция и апарата е готов за работа! При това габаритите остават същите. Много често допълнителната секция се използва за ресортировка на продукта, за повишаване качествата на продукта на изхода, за получаване на безпрецедентни резултати.image Моделен ред на фотосепараторите от серия ZORKIY от 1 до 3 секции, което позволява да изберем апарат в зависимост от обема на производството, от 50 кг до 15 тона/час ! Универсалната модулна конструкция на апарата  е проектирана така, че при увеличаване на обема на производство (на сортируемия продукт) няма необходимост за закупуване на апарат с по-голяма мощност, достатъчно е да монтираме  допълнителна секция.

imageimage

  1. Възможност за  сортировка на широк спектър насипни продукти;
2. Най-новите разработки в областта на оптиката и механиката;
3. Ексклузивно LED осветление (RGB светодиоди);
4. Уникално програмно обезпечение;
5. Висока детайлизация на изображението на сортируемия продукт, мин. размер на дефекта 0,13 мм;
6. Повишена точност на сортировка;
7. Интелектуална система за контрол на качеството на сортируемия продукт;
8. Възможност за индивидуална комплектация на камерите според потребностите на клиента: монохромна комплектация, бихромна, NIR, InGaAs, RGB комплектация;
9. Високочувствителни CCD камери с разрешителна способност 2048 пиксела
10. Обработка на изображението без забавяне и изкривявания, оптимална скорост на броене;
11. Възможност за задаване на размера на дефектните петна на повърхността на зърното;
12. Възможност за сортировка на продукта по два зададени параметри на дефекта петна и едновременно, така също е възможна сортировка по две петна с различни параметри едновременно;
13. Отсъствие на «мъртви» зони на преглед на продукта; 
14. Сензорен екран за управление на работа на апарата с диагонал 15,6 дюйма;
15. Възможност за анализ на фото/видео изображение на сортируемия продукт;
16. Визуализация на настройката и функционирането на апарата;
17. Универсална Блочно — модулна конструкция;
18. Автоматическа система за само почистване на  зоната на обзора;
19. Висока надеждност и ергономичност на конструкцията на апарата;
20. Конфигурация на апарата при задачи поставени от клиента;
21. Бързодействаща система за издухване на  негодния продукт;
22. Нисък разход на въздуха;
23. Намалено време на реакция на изхвърляне на негодния продукт;
24. Настройка на работата на апарата чрез Интернет;
25. 100% контрол на качеството на всички етапи на работа на апарата. imageimage
2048 — пикселна CCD камера японско производство с разрешителна способност 0,13 мм обезпечава подобрено качество и висока детайлизация на изображението на сортируемия продукт, което гарантира качествен анализ и повишава точността на сортировка. Гъвкава система на настройка и контрол на размера на дефекта обезпечава неизменно качество на годния продукта.
Интелектуалната самонастройваща система за контрол на качеството на сортировка обработва видеосигнала от потока на продукта в реално време, което служи за гаранция за стабилното почистване на през цялото време на работа на апарата.
Идеалното съотношение ширина на ръкава и ъгъла на обзор на камерите предотвращава изкривяване на изображението на краищата на ръкава, и като следствие на това обезпечава точност и качество на сортировка на общия поток на продукта.
Ширината на ежекторите - 5 мм обезпечава точно издухване на негодния продукта както на голяма, така и на малка фракция, минимизирайки  загубите на годен продукт при сортиране.
Конструкцията на соплата, обезпечава нисък разход на въздуха. Ежекторите са поставени непосредствено в блока на соплата, което намалява времето за реакция на изхвърляне на негодния продукт до минимум, и способства за концентрация на отпадъка.
Сензорният екран на компютърната система с диагонал 15,6 дюйма визуализира всички функционални параметри и анализира сигнала. Специалните функции позволяват да изведем на екрана и анализираме видео/фото изображението на сортируемите частици на продукта.
Многообразието от комплектации на камерите на фотосепаратора позволяват идеално да изберем  необходимия набор от камери за наблюдение  в зависимост от задачата за сортиране, което гарантира чистота на продукта. Максималната конфигурация — 4 камери на секция, всяка от които може да бъде RGB, NIR, InGaAs.

image image© 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1agroes2bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 136506
Постинги: 157
Коментари: 12
Гласове: 23
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930