Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2016 15:12 - ФОТОСЕПАРАТОРИ – CSORT модел SMARTSORT
Автор: 1agroes2bg Категория: Бизнес   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
1



  ФОТОСЕПАРАТОРИ – CSORT модел SMARTSORT image image





















Най-новите алгоритми на сортировка на различните продукти, съвършената оптическа система и RGB LED осветяване на фоновите екрани, безпогрешно идентифицират различните примеси. Надеждните, производителни ежектори, интегрирани непосредствено, мигновено и точно отстраняват примесите от общия поток, като се постига чистота на продукта до 99,99%. Прилагането на нейроновия алгоритъм включва обучение на програмата за идентификация, за да се определи най-сложният комплекс от симптоми и признаци описващи обекта на сортиране, като: яркост на продукта или дефекта, форма, размери, пъстрота и др. Блочно-модулната конструкция на модел Smartsort,позволява да се увеличи производителността, два или три пъти, на базата на вече съществуващ сортировач с по-малка производителност, посредством допълнителен модул. Даденото оборудване се изготвя в завода на ООО «СиСорт», г. Барнаул,  Руска Федерация и притежава европейски сертификати   за своята  продукция.

imageimage

ФОТОСЕПАРАТОР SMARTSORT - ново поколение оптични фото сортиращи машиниimage

Фотосепаратор SmartSort е предназначен за сортиране на широк спектър насипни продукти не само по цвят, а и по форма, и по текстура. Комплекс от иновационни разработки и най-съвременните качествени окомплектоващи,  умножени на многогодишния на опит в проектирането на фото-електронни сортиращи машини, са ни позволили да създадем нов модел фотосепаратор, способен с максимална производителност и удобство да реши и най-сложните задачи за сортировки на насипни продукти. imageФотосепараторите се използват за фото-електронно разделяне на замърсителите от годния продукт по цвят на голямо разнообразие от продукти - включващи всички селскостопански културиорехи, гъби, билки, сол, подправки и т.н.Сортират и минерали, слюди и соли, пластмасови, стъклени и техни производни, както и други насипни промишлени продукти. Фотосепараторът е Вашето решение за постигане на най-високото качество на сортиране на пластмасови гранули и постигане на най-високо качество при отделяне на дефектни гранули имащи различен цвят - като петна от изгаряне или замърсяване, които той разделя според предварително зададени параметри. Фотосепарацията  - това е най-надеждния метод за автоматизирано почистване на насипни продукти. Продуктите не са подлагани на механична обработка, миене, почистване, калибриране, които могат  да повредят продукта. 
imageИзползването на фотосепаратор позволява да се получи еднакво, чист продукт от 99.9%, отличаващ се с високи потребителски качества. Все повече и повече земеделски производители предпочитат сортиране използвайки фотоелектронни сортировачи. Това позволява на компания  CSort да запази водещата си позиция  на пазара на фото сепаратори - в Русия, но и да разшири географията на продажбите: в края на 2015 г. CSort продава успешно освен  в Русия, ОНД и в  Европа.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1agroes2bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 136857
Постинги: 157
Коментари: 12
Гласове: 23
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930