Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2016 09:34 - Лечение на коксартроза с желатин
Автор: 1agroes2bg Категория: Бизнес   
Прочетен: 1251 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коксартрозата е често срещано заболяване, както при мъжете, така и при жените. За съжаление традиционната медицина предлага основно операция за смяна на ставата. 

Нормално е да изпитвате страх от операцията и да се опитате да я избегнете. Преди да се подложите на подобна интервенция опитайте няколко съвета, които според наши читатели са изпитани и дестващи при лечението на консартрозата. 
1. Купувайте свински и телешки кости. Варете ги на силен бульон в тенджера под налягане. Сместта докато е топла разпределете в малки форми или съдове и после замразете в хладилника. на ВСЯКО готвене слагайте от желираният костен бульон.

2. Купете КОСТЕН желатин. Това въобще не е толкова лесно, колкото си мислите! В магазините желатина за сладкиши е изкуствен. Трябва да купите от аптека или от предприятие занимаващо се с винопроизводство. Убедете се, че желатина е костен /трябва да е написано на опаковката/. Сутрин разбърквайте 1 пак. желатин в 1/2 кисело мляко и вечерта го изяжте, забъркайте още 1 пакет в 1/2 кисело мляко и като станете го изяжте /не е задължително на гладно/. Желатина има разхлабващ ефект и къркорене на корема докато привикне стомахът.
Подобрение очаквайте най-рано след 16-20 ден. Ако до тогава нямате намаляване на болката продължете до навършването на месец. Ако в този интервал нямате подобрение на болковите усещания то за съжаление този вид лечение не ви действа. Ако се чувствате по-добре продължете още 3 месеца като намалите постепенно приема на желатин до 1 на ден.

Принципът на лечението с желатин се базира на това, че ние като всеядни животни сме създадени да си доставяме елементите нужни на хрущялите и ставите ни чрез оглозгване костите на дивечът ни. Правите ли това? Пробвайте рецептата и освен да си помогнете няма как да си навредите. 

Паралелно с желатина/бульона приемайте натурален калции -  сложете 10 измити яйца в купа, залейте ги с прясно изцеден лимонов сок доато се покрият. Захлупете купата и всеки ден разклащайте докато черупките се стопят и белтъка и жълтъка останат в ципата си сред лимоновия сок. Внимателно извадете остатъка от всяко яйце /сакчето с белтъка и жълтъка, като внимавате да не го скъсате и да се разлее/ и ги изхвърлете. В лимоновия сок подобно на утайка остава разтворения калции на яйчените черупки. Всеки ден пийте по 2 големи лъжици от течността, като предварително добре разклатите съда. 

Така нареченият "натурален калции" се препоръчва и при лечение на остеопороза. Интересното е, че хора със шипове имат подобрение и намаляване на шиповете след приема.

Защо желатинът е чудесен за ставите?

Желатинът е продукт от животински произход. Той се извлича чрез специфични техники на обработка от съединителната тъкан на едър рогат добитък – сухожилия, кости, хрущяли.

ой укрепва клетките и вътрешните влакна. Желатинът съдържа две аминокиселини – пролин и хидроксипролин. Те и двете имат положителен ефект върху съединителната тъкан. Желатинът също така е способен да стимулира растежа на съединителната тъкан и удивително възстановява увредените стави.

Прочетете още по темата: Рецепта за здрави кости, зъби и надбъбречни жлези

Желатинът е продукт с високо качество и предоставя широк обхвт от ползи за здравето. Изброяваме най-важните:

  • Укрепва ставите и сърдечния мускул
  • Подсилва метаболизма
  • Подобрява умствените способности
  • Предоставя чудесен цвят на кожата
  • Чудесен за премахване на бръчки
  • Сухожилията и лигаментите стават по-силни и еластични
  • Предпазва от остеопороза и остеоартрит
  • Стимулира растежа на косата и ноктите
  • Помага в лечението на дисплазия

Хората, които са опитвали горното лечение казват, че желатинът им е помогнал за снижаването и елиминирането на болките в гърба и сковаността на врата. Той е особено полезен за хората, които прекарват дълги часове пред компютъра.

Само след седмица ще забележите невероятно подобрение, след някакви си 7 дни болката в гръбнака, която сте усещали с месеци поради продължителното седене пред компютъра ще спре, а след провеждането на цялото лечение от един месец ще се чувствате много по-добре, болките ви ще изчезнат! Опитайте този японски метод за отърваване от болки, за да укрепите гърба си, да премахнете болките в ставите, врата, гръбначния си стълб, той със сигурност прави чудеса.

ОБЛЕКЧЕТЕ СТАВНИТЕ БОЛКИ С МЛЯКО И ЖЕЛАТИН Прясното мляко и желатинът са два натурални продукта, които могат да помогнат за насърчаване здравето на костите и да укрепят ставните връзки. Ето как.  Необходими продукти: 3/4 чаена чаша прясно мляко 2 супени лъжици желатин 1 чаена лъжица мед Начин на приготвяне:  Изсипете млякото в съд с двойно дъно. Към него добавете меда и желатина. Разтворете ги на водна баня и изсипете сместа в подходящ съд. Оставете я да се охлади и преминете към нейната консумация. Повтаряйте процедурата всеки ден в рамките на 3 последователни седмици.
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1agroes2bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 136768
Постинги: 157
Коментари: 12
Гласове: 23
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930