Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2016 18:21 - ФОТОСЕПАРАТОРИ CSort - КАТАЛОГ
Автор: 1agroes2bg Категория: Бизнес   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.12.2016 09:35


 imageimage image Фотосепараторите са уникално иновационно оборудване- високоверни апарати, предназначени за електронно-оптическа сортировка на насипни продукти селскостопански култури и промишлени материали с различно предназначение – трудно отделими примеси по визуални признаци, такива като : цвят, форма, текстура в пълноцветния RGB режим, в инфрачервения спектър, а така също и във видимия спектър. Принцип на работа.... imageФотосепаратор SmartSort е предназначен за сортиране на широк спектър насипни продукти не само по цвят, а и по форма, и по текстура. Комплекс от иновационни разработки и най-съвременните качествени окомплектоващи, са ни позволили на компания CSort, да създаде нов модел фотосепаратор, способен с максимална производителност и удобство да реши и най-сложните задачи за сортировки на насипни продукти. imageТова е фотосепаратор, отговарящ на  всички съвременни изисквани, доказващи своята надеждност и ефективност. Съвременна база и «ноу-хау» в областта на  алгоритмите за  обработка на видео изображенията, пневматическите  възли от ново поколение, съвременни технологии за обработка на  метала са отличителна   черта на фотосепараторите   ЗОРКИЙ. Модел "Зоркий 3" е носител на ЗЛАТЕН МЕДАЛ и ДИПЛОМ на Международен технически панаир Пловдив 2016 г. image Най-новият модел фотосепаратор разработен от компания CSort OPTIMA new е вече в производство. Високо качество и висока производителност при по-малки и компактни размери, лесно управление и бърза настройка, нова конструкция и ново програмно обезпечение и нова схема на анализ са сред предимствата на OPTIMA New . Всички настройки за сортирания от Вас продукт, вече са запомнени на Вашия фотосепаратор. Модел OPTIMA New се предлага с 2 и 3 канала за сортиране.

 

imageНай-новите алгоритми на сортировка на различните продукти, съвършената оптическа система и RGB LED осветяване на фоновите екрани, безпогрешно идентифицират различните примеси. Надеждните , производителни ежектори , интегрирани непосредствено, мигновено и точно отстраняват примесите от общия поток, като се постига чистота на продукта до 99,99%. Моделен ред на фотосепараторите от 1 до 3 секции, позволява да изберем апарат в зависимост от обема на производството от 50 кг до 15 тона/час ! Универсалната модулна конструкция на апарата  е проектирана така, че при увеличаване на обема на производство, няма необходимост за закупуване на апарат с по-голяма мощност, достатъчно е да монтираме  още една секция. Какво сортират фотосепараторите : image Фотосепараторите се използват за фото-електронно разделяне на замърсителите от годния продукт по цвят на голямо разнообразие от продукти - включващи всички селскостопански култури, семена, пшеница, овес, ечемик, царевица, коноп, фасул, нахут, грах, ориз, елда, леща, кореандър, просо, горчица, лен, коноп, шарен, чер, бял, слънчоглед, белен слънчоглед, тиквени семки, ядки, орехи, лешници, бадеми, соя, сушени гъби, чесън, лук, билки, подправки, чер и червен пипер, сол, картофено пюре и т.н.Продуктите не са подлагани на механична обработка, миене, почистване, калибриране, които могат да ги повредят.

 

image Използването на фотосепаратор позволява да се получи еднакво, чист продукт с чистота 99.99%, отличаващ се с високи потребителски качества.Фотосепарацията  - това е най-надеждния метод за автоматизирано почистване на насипни продукти

 

image   Сортират промишлени материали - минерали, слюди, соли, пластмасови, стъклени и техни производни, както и други насипни промишлени продукти. Фотосепараторът е Вашето решение за постигане на най-високото качество на сортиране на пластмасови гранули и постигане на най-високо качество при отделяне на дефектни гранули имащи различен цвят - като петна от изгаряне или замърсяване, които той разделя според предварително зададени параметри.

 

image image image image image image

image image image image image image

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1agroes2bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 135798
Постинги: 157
Коментари: 12
Гласове: 23
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031